Ontspanning in Side

Side ligt in een prachtige omgeving waar u mooie wandelingen kunt maken, maar ontspannen kunt u ook in één van de theetuinen of in de hammam.

Wandeltochten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het achterland van Side biedt tal van mogelijkheden om het prachtige natuurschoon te voet te verkennen. Informeert u bij het plaatselijke toeristenkantoor naar wandeltochten in de omgeving. Mooi om te verkennen zijn de waterval 3km ten noorden van Manavgat en de Green Canyon, 23 km ten noorden van Manavgat. Het achterland van Side is bergachtig, zorgt u dus dat u aangeeft of u een geoefende wandelaar bent of niet. Wanneer u besluit alleen de omgeving te verkennen, laat u dan bij de receptie van uw hotel weten waar u heen gaat en vergeet niet uw mobiele telefoon mee te nemen.

Wellness

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Heerlijk ontspannen kunt u in de hammams in Side en omgeving. U komt tot rust in een traditioneel Turks stoombad of tijdens een massage of scrubbehandeling. Enkele hammams in Side en omgeving zijn de VIP Hamam, Demirhan Hamam, Keyf Wellnes Spa en Kelebek.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Winkelen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Is winkelen de ultieme vorm van ontspanning voor u dan vindt u in Side genoeg winkels om u een dagje te vermaken. In het centrum vindt u tal van sieraden-, leder- en tapijtwinkels, maar ook enkele kledingzaken. Op maandag vindt in Manavgat een grote markt plaats, waar u van alles en nog wat kunt kopen. Vergeet u niet af te dingen, want dat hoort er nu eenmaal bij in Turkije.