Entertainment in Side

Side heeft op het gebied van entertainment minder te bieden dan Alanya en Antalya, toch kunt u zich in deze plaats prima vermaken.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Side vindt u geen waterparken zoals u die in de meeste andere populaire badplaatsen aantreft. Wel beschikken diverse all-inclusive hotels over een eigen waterpark, dat toegankelijk is voor hotelgasten. Soms zijn ze ook geopend voor mensen die niet in het hotel zelf verblijven.

Attractieparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Manavgat bevindt zich het Oymapinar Adventure Park. Dit is een klimpark met vier verschillende parcoursen. Ook de allerkleinsten (3-7 jaar) kunnen zich aan diverse hindernissen wagen. Het park is zo ingericht dat het geen schade aan de natuur brengt. Wanneer u al klimmend en klauterend een parcours aflegt, leert u de prachtige natuur van Manavgat en omgeving op een totaal andere manier kennen. Vanuit Side rijdt u in ongeveer 1,5 uur naar Alanya of Antalya, waar u meer pretparken vindt.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Karten kunt u in het MED Karting centrum Manavgat-Side. Het circuit kan op vijf manieren geracet worden, waardoor u wedstrijden over verschillende afstanden kunt doen. Afstanden variëren van 300 meter tot 1200 meter. Het parcours is verlicht, waardoor het ook mogelijk is ’s avonds te racen.

Bioscoop

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Turkije worden films meestal in de originele taal vertoond met Turkse ondertiteling. Wanneer u dus een avond naar de film wilt zorgt dit niet voor taalproblemen. Voor de zekerheid kunt u voordat u een kaartje koopt even checken of de film in het Engels wordt gedraaid. In Manavgat bevindt zich de MKM Cinema.